Word sponsor

Hoe jij als bedrijf kunt helpen

Als bedrijf zijn er verschillende manieren waarop je kunt helpen om een gezin, een straat of een heel dorp in Afrika te ondersteunen door middel van het sponsoren van MANSA kookpotten. Elke bijdrage, groot of klein, kan een verschil maken in het leven van Afrikaanse gezinnen. Door als bedrijf betrokken te raken en MANSA kookpotten te sponsoren, draag je bij aan het bevorderen van veilig koken, het verminderen van luchtvervuiling en het verbeteren van de gezondheid van gemeenschappen in Afrika.

1. Bedrijfssponsoring:

Overweeg om als bedrijf een partnerschap aan te gaan met MANSA of met organisaties die zich bezighouden met ontwikkelingswerk in Afrika. Door financiële middelen of materiële steun te bieden, kun je helpen bij het sponsoren van kookpotten voor gemeenschappen in nood. Dit kan worden gedaan als onderdeel van een bredere maatschappelijke verantwoordelijkheidsinitiatief van je bedrijf.

2. Inzamelingsacties en evenementen:

Organiseer inzamelingsacties of evenementen binnen je bedrijf om geld in te zamelen voor de aanschaf van MANSA kookpotten. Dit kan bijvoorbeeld een interne fondsenwervingscampagne zijn waarbij werknemers worden aangemoedigd om bij te dragen. Je kunt ook samenwerken met andere bedrijven, klanten of lokale gemeenschappen om fondsen te werven en bewustwording te creëren.

3. Partnerschappen met non-profitorganisaties:

Zoek samenwerkingen met non-profitorganisaties die zich richten op het verbeteren van levensomstandigheden in Afrikaanse gemeenschappen. Door middel van financiële steun of materiële donaties aan deze organisaties, kun je indirect bijdragen aan het sponsoren van MANSA kookpotten voor degenen die ze het meest nodig hebben.

Werk samen met Mansa

Samenwerken

Projecten op maat

Wilt u samenwerken met Mansa in een wereld waarin iedereen schoon en veilig kookt? Neem dan contact met ons!

Contact via e-mail

info@mansa.eu